KOD KOVAČA SVI MORAJU TRČATI: / Pogledajte nevjerojatan sprint Bayernovog stopera koji je zamalo okrunio pogotkom

Image
Foto: Screenshot

Bavarci su novom pobjedom malo ublažili kritike koje na račun bivše hrvatskog izbornika

28.10.2018.
10:56
Screenshot
VOYO logo

Bayern je na gostovanju pobijedio Mainz sa 2-1 upisavši i treću pobjedu u nizu. Zanimljivo, sve tri pobjede Bavarci su ostvarili na gostovanjima. Prvo su u prvenstvu pobijedili Wolfsburg (3-1), potom u Ligi prvaka u Ateni AEK (2-0), a danas i Mainz (2-1). Njemački prvak ponovo nije blistao, no treća pobjeda u nizu barem malo će ublažiti kritike na račun hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan sprint

Bayern je poveo u 39. minuti golom Leona Goretzke koji je iz voleja zabio na asistenciju Joshue Kimmicha. Mainz je izjednačio u 48. minuti preko Jeana Boetiusa, a Thiago Alcantara je u 62. minuti vratio Bavarce u prednost. Gosti su sve dvojbe oko pitanja pobjednika mogli razriješiti u 78. minuti, no Javi Martinez je pogodio vratnicu udarcem s više od 20 metara.

Dvije minute kasnije sjajnu priliku je imao i Niklas Sule koji je u situaciji jedan na jedan s golmanom pucao ravno u Floriana Mullera. Upravo ta situacija vrijedna ja toga da ju se posebno izdvoji jer je riječ o nesvakidašnjem potezu jednog stopera. Naime, Sule je sjajnim sprintom iza sebe ostavio sve protivničke igrače i oduševio publiku. Video sprinta možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo