KLUB PRIUŠTIO HOROR IGRAČIMA HRVATSKOG TRENERA: / 'Osjećao sam se kao rob, a i Tudor će vjerojatno otići'

Image
Foto: Screenshot

Udinese je s Tudorom na klupi sačuvao prvoligaški status

30.5.2018.
9:21
Screenshot
VOYO logo

Daleko od bajne bila je sezona za Udineseove igrače, a nakon nje počele su u javnost curiti informacije o ne baš uobičajenom postupanju kluba. Sve do same završnice sezone navijači i igrači imali su razloga strahovati hoće li klub ostati u Seriji A što je u konačnici bila i ipunjena misija zbog koje je pred kraj sezone Igor Tudor sjeo na klupu momčadi tog kluba. Pritom i prekinuo negativni niz od jedanaest uzastopnih utakmica bez osvojenog boda.

Ono što se dogodilo u tim trenucima, način na koji je klub pokušao 'razbuditi' igrače, nešto je što baš i nije uobičajeno i svijetu profesionalizma. Odnosno jest, ali definitivno ne u takvim uvjetima. Priču 22-godišnjeg veznjaka za češku televiziju prenosi nogometni portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mogao vidjeti djecu

"Izgledalo je jako dobro na početku, imali smo pet uzastopnih pobjeda, ali u proljeće smo nanizali 11 poraza. Klub je odlučio kazniti igrače stavljajući nas u 'pritvor' u hotel na tri tjedna. Bilo je nevjerojatno, tijekom sezone smo bili zatvoreni u hotelu više od dva mjeseca. Osjećao sam se kao rob , nisam mogao vidjeti ni djecu", tvrdi Jakub Jankto.

"Držali su nas u najgorem hotelu u Udinama, toaleti su bili užasno prljavi. Bila nam je to kazna, rekli su nam da će nas to ojačati, ali je na kraju samo stvorilo veće nezadovoljstvo", nastavio je Jankto zaključivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub već plaća četvrtog trenera, a i Tudor će vjerojatno isto otići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo