KLOPP SE PONOVNO ŽALI DA JE LIVERPOOL ZAKINUT: / Evo što ovoga puta vidi kao problem

Image
Foto: AFP, Glyn KIRK

Ako žele biti prvaci danas si ne smiju dopustiti nikakav kiks

10.3.2019.
12:15
AFP, Glyn KIRK
VOYO logo

Liverpool danas dočekuje Burnley i ima imperativ pobjede, a uz to je i veliki favorit. Očekuje se da Liverpool ostvari novu pobjedu kako bi zadržao šanse da bude prvak Engleske, ali to naravno neće biti tako lako i tri boda se na terenu moraju zaraditi.

Menadžera Liverpoola Jurgena Kloppa brine jedna stvar, a to je činjenica da njegova momčad praktički nema odmora i raspored mu ne ide na ruku. Danas od 13 sati Redsi igraju protiv Burnleyja, a već u srijedu protiv Bayerna na rasporedu je revanš osmine finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem u terminu utakmice

"Naravno da postoji razlika između igranja u subotu i nedjelju. Puno lakše bi bilo da imamo tri dana odmora, bili bismo već oporavljeni danas ujutro, sutra bismo imali malu sesiju, u utorak trening, srijeda utakmica", kazao je Klopp, pa je još dodao:

"Ljudi misle da tražimo izgovore, ali ne tražimo. Prihvaćamo ovo, ali netko drugi bi trebao razmišljati o tome, oni koji donose odluke. Ne znam točno zašto igramo danas u 13 sati, a ne u subotu u 16 sati. Pitajte to BT koji prenosi utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool danas ima četiri boda manje i utakmicu manje od vodećeg Cityja pa zaista nema pravo na kiks ako planira postati prvakom Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo