KLOPP SE PONOVNO OPRAVDAVA ZBOG TROŠENJA U LIVERPOOLU: / 'I dalje ne volim to raditi, ali...'

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Često mu se predbacuju izjave o trošenju novca iz vremena dok je bio trener Borussije, a sada i sam slično govori

12.8.2018.
13:46
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp u intervjuu za Welt am Sonntag priznao je kako je trenutačno fousiran samo na stvari vezane uz klub u kojem radi, ali otkrio je i da bi, kada bi mu se jednog dana ponudila prilika da preuzme Elf, dobro razmislio o ponudi.

"Kad bi me jednog dana pitali i ako bih bio dostupan, razmislio bih o tome. Ali trenutačno ne. Nisam dostupan. Ugovorom sam vezan za Liverpool još četiri godine", istaknuo je njemački stručnjak čiji ugovor s Liverpoolom vrijedi do 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdava trošenje uspoređujući se s drugima

Osvrnuo se Klopp i na trošenje Liverpoola u ljetnom prijelaznom roku, u kojem su potrošili najviše od svih engleskih premierligaša, a ukupan potrošeni iznos vrti se oko 200 milijuna eura, što je, čini se, za današnje tržište zapravo i umjeren iznos novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje ne volim trošiti puno, ali ne mogu reći "nećemo to raditi" jer moj posao je napraviti Liverpool što je moguće jačim. Kad se pribroje i neki prošli prijelazni rokovi, mi i dalje dosta zaostajemo za našim rivalima.", istaknuo je Klopp.

Liverpool sezonu otvara danas utakmicom protiv West Hama, a Klopp za kraj poručuje: "Kvalitetu igrača sad imamo, a kvaliteta momčadi će ovisiti o tome mogu li igrači dosegnuti svoj maksimum."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo