KLOPP SE OBRAČUNAO S NOVINARIMA ZBOG LOVRENA: / 'Takva pitanja postavljaju se samo u Engleskoj!'

Image

Nijemac se ponovno nakratko obračunao s novinarima zbog njihovih pitanja

9.1.2019.
21:59
VOYO logo

Trener Liverpoola Jurgen Klopp ponovno je bio u centru pažnje dok je govorio za otočke medije prije utakmice protiv Brightona. Taj susret je na rasporedu u subotu, a Kloppova ekipa će pokušati prekinuti niz od dva uzastopna poraza.

Podsjetimo, nakon poraza od Manchester Cityja u Premier ligi, četa Jurgena Kloppa je položila oružje i protiv Wolvesa u FA Cupu pa im je pobjeda protiv Brightona vrlo bitna. Ipak, njemački stručnjak će imati velikih problema u tom meču posebno kada je u pitanju obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije mu najbolje sjelo rješenje

U njegovoj momčadi su od ranije ozlijeđeni Joe Gomez i Joel Matip, a u ponedjeljak navečer im se pridružio još jedan defanzivac, Dejan Lovren. Engleski mediji su Kloppa pitali znači li to da će kupiti nekog defanzivca tijekom siječanjskog prijelaznog roka, a on je odgovorio u svom stilu - ljutito.

"Ovakva pitanja se postavljaju samo u Engleskoj. Ovdje bi sve rješavali kupovinom novih igrača. Imamo četiri defanzivca. Tri ili dva i pol su ozlijeđena i pokušat ćemo prebroditi ovu situaciju. Nama je potrebno da se oni oporave, a ne da kupimo nekog defanzivca i za dva ili tri tjedna mu kažemo "bio si dobar, ali sada su se oni oporavili, ti nam ne trebaš", poručio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo