KLOPP NAKON TEŠKE POBJEDE NAD HUDDERSFIELDOM: / 'Nikad u životu nisam bio u ovakvoj situaciji'

Image
Foto: AFP

Redsi pogotkom Salaha stigli do pobjede i izjednačili se sa Cityjem

21.10.2018.
10:10
AFP
VOYO logo

U posljednjem subotnjem susretu 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je kao gost svladao Huddersfield Town s minimalnih 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Salah u 24. minuti.

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji se ovom pobjedom bodovno izjednačio s prvakom Manchester Cityjem na vrhu ljestvice, oba sastava imaju po 23 boda, dva više od trećeg Chelseaja i četvrtog Tottenham Hotspura. Huddersfield je ostao pretposljednji, 19. s tri boda, jednim više od posljednjeg Newcastle Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad u sličnoj situaciji

"Znam da se ljudi pitaju 'A gdje je nogomet?'. Nije to bilo tako loše danas, a ovo je prvi period u mojem životu da dobivam prosječne utakmice. Postoje mnogi načini na koje možeš dobiti utakmicu. Spektakularni i ovakvi. Ja volim spektakl, ali i jako volim ovakve pobjede", rekao je Klopp čija momčad je primila samo tri gola u prvih devet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo napredovati u tom smjeru jer bez toga nema naslova. Imamo već 23 boda. Mislim da nikad u životu nisam imao toliko bodova nakon prvih devet utakmica", zaključio je Nijemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo