KEK NAKON NOVOG PORAZA OD LOKOMOTIVE: / 'Situacija kod prvog gola? Vidio sam... Ima tu puno odgovornih.'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Lokosi su se opet pokazali kao crna mačka Kekove momčadi

23.9.2018.
9:49
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 8. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive bili bolji od Rijeke s 2-0 (1-0) i skočili na drugo mjesto. Zagrebačka momčad je u derbiju kola nanijela Rijeci prvi poraz u sezoni i to na prvenstvenom otvorenju stadiona u Kranjčevićevoj s novim travnjakom.

Na tablici vodi Dinamo sa 17 bodova i utakmicom manje, Lokomotiva ima 16, Osijek 14 bodova, a Rijeka je četvrta s 13 bodova. Matjaž Kek, trener Rijeke, ovako je vidio poraz od Lokomotive u Kranjčevićevoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek nezadovoljan sucima

"Teško je biti pametan poslije ovakvog poraza. Lokomotiva je zasluženo pobijedila, dali su golove, mi nismo... Jasno da su neke odluke utjecale na događaje na terenu. Bila je to zanimljiva utakmica s dvije ekipe koje su željele igrati. Situacija kod prvog gola? Vidio sam...", rekao je Kek pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima tu puno ljudi koji su za to odgovorni, mi moramo prije svega razmišljati kako da se svi skupa izvučemo iz ove negativne serije. Jasno da nam je poslije crvenog kartona bilo izuzetno teško. Dobro smo otvorili utakmicu dok nismo dobili gol.", rekao je Kek i okrenuo se izazovima koji dolaze."

"U srijedu je nova utakmica i mi moramo gledati prema naprijed. Suđenje neka analiziraju oni koji su za to odgovorni. Jasno mi je da smo premalo opasni prema naprijed iako nam nedostaju neki igrači. Moramo misliti na utakmicu u Kupu, one znaju biti itekako opasne ako se ne uđe kako treba. Želim dati igračima podršku, ali jasno mi je da moramo puno raditi, ispravljati greške iako u nekim fazama nismo tako loše izgledali.", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo