KAPETAN UNITEDA BESPLATNO NAPUŠTA KLUB: / Već se zna i gdje bi trebao nastaviti karijeru

Image
Foto: AFP

Na Old Traffordu se ozbiljno pregovara o tome tko će dočekati sljedeću sezonu kao igrač Uniteda

13.1.2019.
9:48
AFP
VOYO logo

Potpuno je izvjesno kako će Antonio Valencija na kraju sezone napustiti momčad Manchester Uniteda jer mu ističe ugovor, a klub s Old Trafforda nema namjeru produljivati suradnju. Ovaj 33-godišnjak trenutno je kapetan Uniteda, a već je započeo pregovore s milanskim Interom.

Uprava United ima opciju da mu produži ugovor za još godinu dana, ali čini se kako se to neće dogoditi. Imaju do ožujka da mu ponude novi ugovor, ali Ekvadorac već sada važe najbolje opcije i moguće je da već u ovom prijelaznom roku zatraži da ga puste u Inter, piše Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će prometno u Manchesteru

Naravno, čelnici Uniteda ne žele oslabiti Solskjaerovu momčad prodajmo Valencije dok nemaju spremnu zamjenu za nejga. Valencija je u United stigao iz Wigana za 16 milijuna funti 2009. godine i u početku igrao kao krilni napadač dok nije preselio na bekovsku poziciju.

Jose Mourinho postavio ga je za kapetana, ali mu je onda ispao iz planova zbog ozljeda i nekoliko neuvjerljivih igara. Solskjaer ga je vratio u prvu momčad i sada ponovno igra dovoljno dobro da se tamo zadrži, ali očito ne i dovoljno dobro da dobije novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, United je aktivirao klauzule koje David De Gea i Anthony Martial imaju usvojim ugovorima, ali Valenciji i Philu Jonesu još nisu ponudili produljenje. Juan Mata, Ander Herrera i Ashley Young su svi samo šest mjeseci udaljeni od toga da postanu besplatni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo