KAKAV UDARAC ZA RONALDA! / Manchester United zatvorio vrata portugalskom asu

Image
Foto: AFP

Marca tvrdi da za Cristiana Ronalda nema mjesta u Manchester Unitedu

19.1.2018.
13:40
AFP
VOYO logo

Pitanje je trenutka kada će Manchester United potvrditi potpisivanje ugovora s Alexisom Sanchezom koji stiže iz Arsenala u čijem će pak smjeru Henrih Mhitarijan. Primanja čileanskog napadača na godišnjoj razini iznose 16 milijuna eura i to je osjetan trošak za klub s Old Trafforda, ali i poruka da više ne traže napadača, a tako niti svog nekadašnjeg asa.

Tvrdi to španjolska Marca objašnjavajući da 'dolazak napadača okončava planove povratka Cristiana Ronalda u klub, kao što se to već mjesecima nagađa' i dodaje da 'Jose Mourinho ne namjerava povući taj potez' budući da ima dovoljan broj kvalitetnih napadačkih rješenja, a ona su Marcus Rashford, Juan Mata, Romelu Lukaku, Anthony Martial, Jesse Lingard i Zlatan Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje izvor da Manchester United neće više nikoga dovoditi u siječanjskom prijelaznom roku, a da će u ljetnim mjesecima prioritet biti jačanje veznog reda i stoperskih pozicija. Osim navedenog, kao 'dokaz' da Ronaldo neće put Manchestera nudi se i podatak da Sanchez uzima dres s 'Ronaldovim' brojem sedam. Navodno je Mourinho također odustao i od dovođenja Garetha Balea budući da prevelikim rizikom za klub smatra dovođenje skupog i često ozlijeđenog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo