JUVENTUS SPREMA NOVI MEGAPOKLON SVOJIM NAVIJAČIMA: / Ovo bi odjeknulo skoro kao Ronaldov dolazak

Image
Foto: AFP

Agent Mino Raiola već je prionuo poslu

19.7.2018.
17:31
AFP
VOYO logo

Francuski veznjak Paul Pogba mogao bi se vratiti u staro 'jato', javljaju svjetski mediji, među njima i Manchester Evening News, navodeći da je nogometaš koji se baš i ne osjeća najbolje u radu s menadžerom Manchester Uniteda Joseom Mourinhom već stupio u kontakt s torinskim Juventusom iz kojeg je u kolovozu 2016. za tada rekordno visokih 105 milijuna eura stigao (vratio se) u klub s Old Trafforda.

Pojedini talijanski mediji njegovu želju povezuju s nedavnim dolaskom Cristiana Ronalda u klub koji se jača kako bi napao naslov u Ligi prvaka, a isto je želja i Pogbe, odnedavno svjetskog prvaka koji je u dresu Uniteda u sezoni 2016/17 osvojio 'utješnu nagradu', Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raoila već radi na tome

Ima izvora, poput Mirrora, koji sugeriraju da je Pogba stupio u kontakt s talijanskim klubom, ali i onih koji tvrde da njegov agent Mino Raiola već radi na promjeni njegove adrese.

U redovima engleskog velikana Pogba je u dva poglavlja svoje karijere odigrao 95 utakmica uz 15 pogodaka i 18 asistencija u njima. Za Juventus, čiji je član bio od 2012. do 2016. godine, skupio je 178 utakmica uz 34 gola i 43 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo