JUVE U PROBLEMIMA ZBOG MANDŽUKIĆA: / Super Mario se ozlijedio pred utakmicu za trofej

Image

Juventus je upao u ozbiljne probleme prije utakmice s Milanom

11.1.2019.
14:49
VOYO logo

Hrvatski napadač u dresu Juventusa Mario Mandžukić prema svemu sudeći će propustiti utakmicu Superkupa protiv Milana. Naime, popularni Super Mario je na jednom od treninga zaradio ozljedu prednje lože te bi mogao propustiti i meč protiv Bologne u osmini finala Kupa Italije.

Teško je očekivati da će se Mandžukić oporaviti ubrzo i prema svemu sudeću neće biti u kombinaciji za utakmicu finala Superkupa koji se igra u Saudijskoj Arabiji. Mandžukić je ove sezone u 21. službenoj utakmici upisao devet pogodaka i četiri asistencije i jedan je od najzaslužnijih za prvo mjesto Stare dame u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nude mu novi ugovor

Podsjetimo, Corriere dello Sport je nedavno na naslovnici svog tiskanog izdanja objavila kako Juventus namjerava napadaču ponuditi novi ugovor koji bi trajao do 2022. “Mario Mandžukić ostat će bianconero do kraja karijere”, stoji u talijanskom tisku, koji dodaje i kako Marija svi u Torinu obožavaju.

Prema sadašnjem ugovoru, Mario Mandžukić u talijanskom klubu godišnje zarađuje 3,5 milijuna eura. Mario Mandžukić za Juventus ima 150 službenih nastupa, a u njima je postigao 43 pogotka i tome dodao 22 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo