JOŠ JEDAN VATRENI ODIGRAO SJAJNU UTAKMICU: / Perišić asistirao za prvi gol Intera protiv Sampdorije

Image
Foto: AFP

Inter je teškom mukom došao do pobjede nad Sampdorijom

17.2.2019.
20:18
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent u 2-1 (0-0) domaćoj pobjedi Intera protiv Sampdorije u susretu 24. kola talijanskog prvenstva. Perišić je u 73. minuti prošao po lijevoj strani i potom uputio prizemnu loptu pred gol Sampdorije koju je u mrežu poslao D'Ambrosio za 1-0.

Samo dvije minute potom Gabbiadini je poravnao na 1-1, ali i taj rezultat nije dugo stajao jer je Nainggolan u 78. minuti uspio udarcem sa 18 metara kroz šumu igrača pronaći put lopti do gostujuće mreže za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio i Badelj

I Perišić i Marcelo Brozović odigrali su svih 90 minuta za Inter koji se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 46 bodova, šest manje od drugog Napolija koji od 20.30 sati igra protiv Torina, a četiri više od četvrtoplasiranog gradskog rivala Milana. Sampdoria je ostala 10. sa 33 boda.

Ranije u nedjelju Milan Badelj je bio strijelac za Lazio, ali njegov prvi pogodak u dresu rimskog sastava nije bio dovoljan niti za bod s gostovanja kod Genoe jer je domaćin preokretom stigao do 2-1 (0-1) pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo