OGLAS

JEDAN OD NAJVEĆIH FRANCUSKIH DERBIJA RIJEŠEN U SUDAČKOJ NADOKNADI: / Lyon u drami bolji Saint Etiennea

Image
Foto: AFP

Velika pobjeda Lyona u jednom od najvećih francuskih derbija

20.1.2019.
23:19
AFP
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija francuskog nogometa Lyon je na gostovanju pobijedio St Etienne sa 2-1, a pogodak odluke pao je u petoj minuti sudačke nadoknade. Domaćin je poveo u 22. minuti golom Romaina Hamoume, izjednačio je Nabil Fekir u 65. minuti iz kaznenog udarca, a gol odluke zabio je Moussa Dembele u petoj minuti nadoknade.

Bilo je još prilika na obje strane, no vratari Stephane Ruffier i Anthony Lopes su bili raspoloženi. St Etienne je ovim rezultatom prekinuo niz od tri uzastopne pobjede, dok je Lyon upisao prvu pobjedu nakon tri uzastopna ligaška remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je na gostovanju pobijedio Caen sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Morgan Sanson u 47. minuti. Domaćin je od 51. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Frederic Guilbert. Za OM je od 72. minute igrao hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

Zasjeli na treće mjesto

Identičnim rezultatom Angers je pobijedio Nantes, a susret je odlučio pogodak Angela Fulginija u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Mateo Pavlović je odradio cijeli susret za domaći sastav, a u 82. minuti je dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I utakmica Bordeaux - Dijon završila je rezultatom 1-0. Pogodak vrijedan tri boda za domaćine je zabio Andreas Cornelius u 77. minuti. Gosti su od 34. minute igrali s igračem manje nakon što je 'pocrvenio' Romain Amalfitano.

Toma Bašić je za Bordeaux igrao od 63. minute. Na ljestvici vodi PSG sa 53 boda i dvije utakmice manje, Lille je drugi sa 40 bodova, Lyon je sada treći sa 37 bodova, dok je St Etienne četvrti sa 37 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje dvije pozicije koje vode u niži rang natjecanja drže Monaco (15) i Guingamp (14).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo

Još iz rubrike