INTER UTRPAO POKER GOLOVA: / Icardi se vratio pogotkom, Perišić zabio i asistirao

Image
Foto: AFP

Mauro Icardi se vratio nakon sukoba sa svima

3.4.2019.
23:07
AFP
VOYO logo

Peti ligaški pogodak postigao je Ivan Perišić u utakmici protiv Genoe u večernjim satima srijede, a dodao mu i četvrtu asistenciju u talijanskom prvenstvu ove sezone u uvjerljivoj 4-0 gostujućoj pobjedi milanskog tima za kojeg je povratničku utakmicu odigrao i Mauro Icardi.

Argentinac koji je bio u svađi sa klubom, trenerom i suigračima na travnjak se vratio u startnoj postavi, a u 40. minuti utakmice realizirao jedanaesterac za vodstvo 2-0 nakon što je Roberto Gagliardini u 15. otvorio golijadu. Prvi mu je to gol nakon 109 dana i deseti ligaški ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Perišić zabio pa asistirao

Treći gol na utakmici postigao je hrvatski reprezentativni nogometaš, a potom je i asistirao Gagliardiniju za njegov drugi, ujedno i posljednji gol na utakmici.

Inter se ovom pobjedom u 30. kolu učvrstio na trećem mjestu ljestvice na kojem sad ima četiri boda više od gradskog rivala Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važne bodove u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa ugrabio je Empoli svladavši drugoplasirani Napoli 2-1, a isti razlog za slavlje ima i SPAL koji je s 1-0 bio bolji od Lazija.

Rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Empoli - Napoli 2-1 Roma - Fiorentina 2-2 Genoa - Inter 0-4 SPAL - Lazio 1-0 Frosinone - Parma 3-2 Torino - Sampdoria 2-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo