INTER POSTAVIO ULTIMATUM POD KOJIM ICARDI MOŽE DOBITI NOVI UGOVOR: / Što će na ovo reći Wanda Nara?

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Uprava Intera postavila je konačan prijedlog za novi ugovor Maura Icardija

20.2.2019.
7:00
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Mauro Icardi je ostao bez kapetanske trake i u svađi je s navijačima Intera, a vidjet ćemo hoće li se strasti brzo smiriti. Icardi je propustio susret sa Rapidom u Europskoj ligi, prethodno je ostao bez kapetanske trake, a mnogi su krivca vidjeli u njegovoj supruzi i ujedno menadžeru Wandi Nari.

Wanda već dugo vremena odugovlači razgovore s rukovodstvom Nerazzurra o novom ugovoru, a nakon što se počela miješati i u rad rukovodstva kluba te taktiku trenera Luciana Spallettija, odlučeno je da Icardi više ne bude kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s Wandom Narom

"Voljela bih da Mauro ima više zaštite od suigrača. Zašto ne postiže golove kao ranije? Možda bi i davao golove kada bi mu suigrači dodali pet dobrih lopti. Lautaro postiže golove zahvaljujući dobrim kretnjama Icardija. Spalletti mora Lautara postaviti naprijed i iskoristiti što su dobri prijatelji i što među njima rivaliteta", komentar je Wande.

Sada je tu dosta raznih nagađanja, neki će reći da je Icardi već postigao dogovor s Real Madridom, a Calciomercato donosi informaciju da je Inter spreman da Argentincu ipak ponudi novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter bi da Icardi potpiše do 2024. godine, a po sezoni bi Icardi zaradio sedam milijuna eura, što je opet milijun manje od onoga što zahtijevaju on i njegova supruga Wanda. Također, želja je da se ukine otkupna klauzula od 110 milijuna eura koja je na snazi od 1. do 15. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo