INTER PORAŽEN NA GOSTOVANJU KOD SASSUOLA: / Loša predstava Spallettijeve momčadi razočarala navijače

Image
Foto: AFP

Momčad iz Milana s velikim je ambicijama krenula u novu sezonu, ali već prvo kolo ponudilo je šok

19.8.2018.
22:48
AFP
VOYO logo

Pobjedničke ambicije Intera u novoj sezoni uzdrmane su već na početku prvenstva nakon što su "Nerazzurri" u prvom kolu izgubili na gostovanju kod Sassuola sa 0-1. Bila je to već četvrta uzastopna pobjeda Sassuola protiv Intera, pri čemu sedma u 11 međusobnih susreta.

Otvorili porazom

Inter je u Reggio nell'Emiliju stigao u ulozi apsolutnog favorita, međutim momčad Luciana Spallettija nije to pokazala i na terenu. Sassuolo je mogao do vodstva već u trećoj minuti. Mehdi Bourabia je izbio sam ispred Samira Handanoviča, no slovenski vratar je fantastično obranio. Domaćin je u 27. minuti zasluženo poveo. Federicio di Francesco je izborio kazneni udarac kojeg je realizirao Domenico Berardi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u nastavku nešto pokušavao, međutim nikako nije uspijevao složiti pravu akciju. Najbolju priliku za izjednačenje gosti su imali u 89. minuti kada je Steven de Vrij iz blizine pucao glavom, ali je njegov udarac sjajno zaustavio Andrea Consigli. Od trojice hrvatskih reprezentativaca u redovima Intera od prve minute je zaigrao tek Marcelo Brozović koji je igrao do 86. minute kada je zamijenjen. Ivan Perišić je ušao u igru početkom drugog dijela, dok Šime Vrsaljko nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo