HENRY DOVODI POJAČANJA DA PROBUDI POSRNULOG DIVA: / Ovoga puta na dolazak nagovara bivšeg suigrača

Image
Foto: AFP

Francuski trener planira dovesti još neka pojačanja kako bi klub podigao na staru razinu, a prvo je njegov bivši suigrač

12.1.2019.
10:47
AFP
VOYO logo

Iza ekipe Monaca je užasan prvi dio sezone. Loše igre na startu novog natjecateljskog ciklusa su koštale posla Leonarda Jardima, a na klupu Kneževa je stigao Thierry Henry. Francuz sada traga za pojačanjima, a od početka prijelaznog roka ih je stiglo već nekoliko.

Sinoć je službeno potvrđen transfer Cesca Fabregasa iz Chelseaja, ali Thierry Henry navodno želi još jednog bivšeg suigrača. Fabregas je tijekom bogate igračke karijere igrao za Arsenal, Barcelonu i Chelsea, a sa Španjolskom, za koju je upisao 110 nastupa, osvojio je naslove europskog prvaka 2008. i 2012. godine te naslov svjetskog prvaka 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spašavaju što se spasiti može

Prije Fabregasa, Monaco je tijekom zimskog prijelaznog roka već angažirao 36-godišnjeg brazilskog stopera Nalda te 22-godišnjeg lijevog braniča Fodea Ballo-Tourea. Sljedeća Henryjeva meta je, navodno, Laurent Koscielny koji je nakon teških ozljeda izgubio svoje mjesto u prvoj momčadi Arsenala, a čini se da Unai Emery uopće ni ne računa na njega.

Navodno je Monaco već uputio jednu ponudu 33-godišnjem defanzivcu, ali je on istu odbio pa se sada radi na novoj, poboljšanoj ponudi. Inače, Laurent Koscielny i Thierry Henry su kratko dijelili svlačionicu Arsenala i to 2012. godine kada se Henry vratio u Londonu, kao posuđen igrač New York Red Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo