HAZARD OTKRIO DA JE NA KORAK OD ODLASKA U REAL: / 'Nekad se probudim i želim otići'

Image
Foto: AFP

Belgijski reprezentativac nalazi se na raskrižju karijere

8.10.2018.
17:50
AFP
VOYO logo

Eden Hazard tvrdi da je spreman raspravljati o novom ugovoru s predsjednikom Chelseaja Romanom Abramovičem, ali isto tako ističe kako je odlučan u tome da ostvari životni cilj i zaigra u dresu španjolskog diva, Real Madrid.

Na kraju sezone Hazard će ući u posljednju godinu svog ugovora, ali tvrdi kako ne želi klub napustiti na način na koji je to učinio Thibaut Courtois koji je iznudio odlazak za bitno umanjenu cifru od one koju je Chelsea mogao dobiti da je potpisao ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budi se sa željom da ode

"Ne želim to.", rekao je Hazard novinarima nakon što je zabio već osmi pogodak za Chelsea u visokoj 3-0 pobjedi protiv Southamptona u nedjelju. "Želim ono što je dobro za mene, ali želim i dobro klubu jer su mi ovdje dali sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim reći: "Da, potpisat ću novi ugovor." i onda na kraju ne potpisati. Vidjet ćemo. Nekad se probudim i mislim da želim otići, a nekad želim ostati. Nije to laka odluka, radi se o mojoj budućnosti, sada mi je 27 godina, u siječnju ću napuniti 28.". rekao je zabrinuti Hazard i dao naslutiti kako je opcije odlaska itekako realna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo