GUARDIOLIN STROJ NASTAVLJA MLJETI: / City petardom protiv Burnleya osigurao povratak na vrh

Image
Foto: AFP
20.10.2018.
18:29
AFP
VOYO logo

Nova velika pobjeda Cityja za povratak na vrh

Nogometaši engleskog prvaka Manchester Cityja vratili su se na vrh ljestvice Premier lige zahvaljujući uvjerljivoj 5-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Burnleya u 9. kolu. Strijelci za novu pobjedu Cityja bili su Aguero (17), Bernardo Silva (54), Fernandinho (56), Mahrez (83) i Sane (90).

City sada ima 23 boda, dva više od drugog Chelseaja koji je ranije u subotu na svom Stamford Bridgeu odigrao 2-2 (1-0) protiv Manchester Uniteda. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Rudigera, no United je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Martiala (55, 73).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šok za Crvene vragove

Kada se već činilo kako će United slaviti u Londonu Barkley je u šestoj minuti nadoknade zabio za 2-2. Mateo Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Chelsea, a umjesto njega u igru je u 69. minuti ušao Barkley.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treće mjesto stigao je Tottenham Hotspur koji je kao gost s minimalnih 1-0 (1-0) svladao West Ham United golom Lamele iz 44. minute. Tottenham ima 21 bod, kao i drugi Chelsea, dok je četvrti Liverpool sa 20 bodova i utakmicom manje.

Liverpool će imati priliku bodovno se poravnati s Manchester Cityjem u slučaju pobjede na gostovanju kod Huddersfield Towna u utakmici koja počinje u 18.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo