GOSPODIN POSEBNI ZAGOLICAO JE MAŠTU NAVIJAČA: / Je li Mourinho ovim odgovorom otkrio novi posao?

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Čini se Portugalac uživa bez kluba

17.2.2019.
21:37
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho vrijeme "ubija" radeći kao gost komentator na jednoj televiziji, a očigledno je da do kraja sezone neće tražiti novi posao nakon otkaza u Manchester Unitedu. Kada je slobodan od TV posla, Posebni putuje širom Europe i gleda uživo utakmice pa je tako danas boravio na utakmici Lille - Montpellier.

Novinari su ga uhvatili nakon meča, a za razliku od engleskih novinara od kojih je bježao, danas je bio raspoložen za suradnju. Imali su francuski novinari zanimljivih pitanja, a jedno je bilo je li gledao utakmicu Lige prvaka između njegovog Uniteda i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam gledao meč Uniteda i PSG-a. Povremeno pogledam neku utakmicu Manchester Uniteda, ali više volim gledati druge lige. U Premier ligi već znam apsolutno sve igrače", rekao je Mourinho.

Odgovor dao naslutiti novi angažman

Zatim je dobio zanimljivo pitanje. Može li se zamisliti kao trener u Ligue 1, a odgovor je poprilično jasan. "Naravno da mogu. Radio sam u četiri različite države i promjena mi se uvijek sviđa. Volim upoznavati druge kulture i učiti neke nove stvari. Raditi u nekoj novoj ligi bilo fantastično iskustvo", istaknuo je Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski stručnjak se prethodnih godina povezivao sa preuzimanjem PSG-a, a u posljednje vrijeme se govori o njegovom povratku u Italiju.

Navodno ga Inter želi ponovo na klupi i to umjesto Luciana Spallettija koji bilježi skromne rezultate na klupi Nerazzurra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo