GOLIJADA U SERIJI A: / Susret o kojem će se pričati završio sa sedam postignutih golova

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

U nedjelju je na rasporedu još pet utakmica

27.1.2019.
15:02
AFP
VOYO logo

U utakmici prepunoj preokreta nogometaši Fiorentine svladali su Chievo na gostovanju u Veroni sa 4-3 (2-1), iako su od 60. minute bili s igračem manje na terenu.

Već u 26. minuti gosti su imali dva pogotska prednosti, a strijelci su bili Muriel (4) i Benassi (26). Pomoću video tehnologije sudac Chiffi poništio je pogodak Chieva u 14. minuti, ali su domaći ipak uspjeli do pogotka doći u 38. minuti, kad je glavom precizan bio Stepinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni karton Benassija

U drugom poluvremenu Benassi je zbog namjernog igranja rukom i sprečavanja pogotka zaradio izravan crveni karton u 59. minuti, ali minutu poslije je 39-godišnji domaći kapetan Sergio Pellissier realizirao kazneni udarac za izjednačenje.

Fiorentina je opet povela u 79. minuti pogotkom Chiese. Samo šest minuta poslije Pellissier je opet dobio priliku iz kaznenog udarca, ali je njegov udarac obranio vratar Fiorentine Lafont. U sljedećem napadu Fiorentine Chiesa je ponovno poslao loptu u mrežu za vodstvo 4-2. Chievo je prijetio do kraja dvoboja, Đorđević je postigao gol za smanjenje zaostatka, ali domaća momčad nije došla do izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chievo i dalje na dnu

Sedmom pobjedom u sezoni Fiorentina je sa 30 bodova zasjela na deveto mjesto, dok je Chievo ostao zadnji sa samo osam bodova. Vodeći je Juventus sa 56 bodova, osam više od drugoplasiranog Napolija koji ima i utakmicu više.

U nedjelju je na rasporedu još pet utakmica, a sastaju se: Atalanta - Roma, Bologna - Frosinone, Parma - SPAL (15 sati), Torino - Inter (18.00) i Lazio - Juventus (20.30).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo