FRANCUZI OBJAVILI BOMBASTIČNU VIJEST: / Barcelona daje pravo bogatstvo za Griezmanna

Image
Foto: AFP

Čini se kako bi se transfer Francuza u redove katalonskog diva ipak mogao dogoditi

16.3.2019.
23:28
AFP
VOYO logo

Najbolji europski klubovi polako se spremaju za ljetni prijelazni rok. Većina će ih izdvojiti ogromna sredstva za pojačanja, a Barcelona će tijekom ljeta tražiti napadača koji će zamijeniti iskusnog Urugvajca Luisa Suareza.

Iako se katalonski div povezivao s dovođenjem srpskog nogometaša Luke Jovića iz Eintrachta, čini se kako su odlučili ipak uložiti nešto više novca i ponovmo će pokušati dovesti nogometaša Atletico Madrida Antoinea Griezmanna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogromna plaća

Kako tvrdi L'Equipe, rukovodstvo katalonskog velikana poslalo je francuskom napadaču službenu ponudu. Ona iznosi fantastičnih 16 milijuna eura po sezoni i nadaju se da će prihvatiti njihovu ponudu.

Griezmann se i prije godinu dana povezivao s Barcom. Međutim, od transfera nije bilo ništa. Produžio je ugovor sa Atleticom proteklog ljeta i on mu vrijedi do 2023. godine. Francuski napadač je član Atletica postao 2014. godine. Stigao je iz Real Sociedada i u Atleticu je postao svjetska klasa. Za klub je ukupno odigrao 247 utakmica i postigao 130 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo