FRANCESCO TOTTI NAHVALIO MLADOG HRVATSKOG VEZNJAKA: / 'Navijači, Ante Ćorić će vas oduševiti'

Image
Foto: Screenshot

Ranije ove godine Dinamov veznjak Ante Ćorić ostvario je veliki transfer u talijansku Romu

28.7.2018.
9:49
Screenshot
VOYO logo

Ćorić u Rimu zarađuje milijun eura po sezoni, a ugovor će mu trajati pet godina. Što se tiče odštete hrvatskom prvaku, spominjala se cifra od sedam milijuna, odnosno osam nakon prvog nastupa.

Dva mjeseca pregovora

Podsjetimo, pregovori između Dinama i Rome trajali su dva mjeseca, a zagrebački klub dvaput je odbijao ponude iz Rima, dok se nije dogovorila odšteta koja ga je zadovoljavala. Talentirani veznjak ipak je završio u redovima polufinalista Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema se za debi

Dok su Vatreni harali Rusijom, mladi hrvatski nogometaš pripremao se s novom ekipom za svoj debi u Serie A. Tijekom ljetnih treninga Antu je zapazio i legendarni Francesco Totti koji je sinoć preko Twittera odgovarao na brojna pitanja fanova, a u jednom trenutku tema je postala dolazak hrvatskog talenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tehnički dorađen

"Vidio sam toliko puno dobrih tehničara, driblera koji nisu ostvarili karijere koje su mogli. No, smatram da je Ćorić vrlo tehnički dorađen, snažan i mlad. Navijači će biti oduševljeni. Nadamo se da će se ovdje uspješno razvijati i napredovati.", rekao je Princ Rima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo