OGLAS

EUROPSKI MEDIJI POKOPALI LOPETEGUIJA: / Ovaj čovjek trebao bi biti njegov nasljednik

Image
Foto: AFP

Lopeteguijevo vrijeme u Realu brzo je došlo kraju

21.10.2018.
12:42
AFP
VOYO logo

Real Madrid trenutno je u nizu od tri osvojene Lige prvaka, a u prvenstvu u devet utakmica ima 14 osvojenih bodova što je svakako premalo s obzirom na renome i ambicije klupa, a posebno uvijek nervoznog Florentina Pereza.

Šokantan poraz protiv Levantea na kultnom Santiago Bernabéuu (1:2) dodatno je ugrozio trenersku poziciju Julena Lopeteguija. Treći uzastopni poraz, odnosno četvrti u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima nagnali su Realovu upravu na raspravu o Lopeteguijevoj smjeni i odabiru njegova nasljednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat nasljednik

"Jako sam ohrabren da nastavim jer je momčad ostavila srce i dušu na terenu. Prije ili kasnije, izaći ćemo iz toga. Svlačionica je bila tužna, ali igrači su odlučni podići se i gledati unaprijed", izjavio je Lopetegui nakon novog poraza od Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvećih kriza Reala još uvijek je u tijeku, a uskoro im predstoji ogled s Barcelonom koji dočekuju na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. Prema posljednjim informacijama, Antonio Conte bi upravo nakon ogleda s Barcelonom trebao biti imenovan novim trenerom Reala.

Preostale su, navodno, tek formalnosti, kao i Realova službena odluka da Julenu Lopeteguiju uruči otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo