ENGLESKI NAPADAČ IZNENADIO IZJAVOM O OBITELJI: / 'Svi su crveni, zaprijetili su mi...'

Image
Foto: AFP

Malo je engleskih napadača koje publika diljem Otoka obožava kao što je to slučaj s Crouchem

10.3.2019.
10:51
AFP
VOYO logo

Engleskom napadaču Peteru Crouchu neće biti jednostavno vratiti se na Anfield. Crouch je dres Liverpoola nosio od 2005. do 2008. godine, a njegov Burnley danas gostuje Liverpoolu i nema pretjerane šanse u okršaju s drugoplasiranom ekipom lige, a visokom napadaču pritisak stvara i - supruga.

U publici će danas biti i njegova supruga Abbey Clancy, koja je inače rođena u Liverpoolu pa su ona i njena obitelj obojeni u crveno. "Nije dobro. Svi kod Abbey su crveni. Rekli su mi: "Ne očekuj da ćeš se vratiti ako zabiješ gol." Čak nisam siguran jesu li se šalili. Možda su zapravo baš ozbiljni", rekao je Crouch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi kod kuće

"Znam dobro koliko to znači Liverpoolu, igrao sam tamo, ali ja moram raditi svoj posao napraviti što je najbolje za Burnley. Volio bih da Liverpool osvoji ligu, a da ih mi danas dobijemo", dodao je napadač.

"Ja imam puno poštovanja prema Liverpoolu. Igrao sam najbolji dio svoje karijere u Liverpoolu, tamo sam igrao svoj najbolji nogomet. Igrao sam za Englesku, u finalu Lige prvaka i neke zaista velike utakmice", Zaključio je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo