DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG JEDNE INFORMACIJE O RAKITIĆU: / Navijači Barcelone zatrpavaju ga porukama

Image

Nije tajna da je hrvatski veznjak Barceloninih navijača, a sada kada se šuška o njegovom odlasku - još im je i draži

12.12.2018.
8:25
VOYO logo

Ivan Rakitić sinoć je poveo ispremješanu momčad Katalonaca u kapetanskoj ulozi u dvoboj protiv Tottenhama na Nou Campu. Hrvatski reprezentativac je odigrao jedno poluvrijeme, a onda je njegovu poziciju i kapetansku vrpcu preuzeo Sergio Busquets, koji je u 63. minuti predao Leu Messiju.

Za vodstvo Barcelone zaslužan je Ousmane Dembele, koji je u 7. minuti solo prodorom slomio obranu Tottenhama i prevario Huga Llorisa. Taj je rezultat držao Inter u osmini finala, sve do 85. minute kad je Lucas na ubačaj Harryja Kanea izjednačio na 1-1, što je bio i konačan rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spekulacije uznemirile navijače

Nakon utakmice u medijima se pojavila informacija da je Rakitić u procesu prodaje kuće u Barceloni, ali i da mu djeca idu u francusku školu. Osim toga, brojni mediji na društvenim mrežama javljaju kako je postigao dogovor s Barcelonom da ga puste ako netko ponudi 125 milijuna eura. Najizgledniji kandidat za njegov potpis je Paris Saint Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takve spekulacije izazvale su lavinu na društvenim mrežama. Naime, brojni navijači Barcelone odlučili su na Twitteru zatražiti Rakitićev ostanak u klubu, a jedan je čak otišao toliko daleko da je napisao "Ostani kod nas, PSG je sranje.".

Rakitić nije reagirao ni na spomenute spekulacije, a ni na prozivke navijača koji traže njegov ostanak, ali čini se da je ovo jedna od onih situacija u kojoj ima toliko dima da mora biti i nešto vatre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo