CR7 SE UPISAO U POVIJEST TALIJANSKOG VELIKANA: / Vjerovali ili ne, Ronaldo je već postao Juveov rekorder

Image
Foto: AFP

Iza njegovih leđa ostali su Higuain, Tevez, Inzaghi...

31.10.2018.
18:14
AFP
VOYO logo

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo napustio je u ljetnim mjesecima Real Madrid nakon što je svoje ime upisao u knjige rekorda tog slavnog španjolskog kluba. Najbolji je Realov strijelac u jednoj sezoni (61 gol), u prvenstvu (311 golova), ukupno (450 golova)... niz njegovih rekorda zaista je impresivan. A sad je rekorde počeo pisati i u dresu Juventusa.

U uvodnih deset ligaških utakmica za talijanske prvake kojima se priključio sredinom srpnja Ronaldo je sudjelovao sa sedam postignutih pogodaka što je, javlja As, rekordno ostvarenje za Juventusove nogometaše. Točnije, u pitanju je izjednačenje rekorda kojeg je postavio velški napadač John Charles u sezoni 1957/58 koju je i okončao kao najbolji strijelac prvenstva (28 golova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorilo se

Ronaldo u uvodne tri prvenstvene utakmice za Juve nije zabio gol, a onda se otvorilo. Dvaput je tresao mrežu protiv Sassuola, potom kaznio Frosinone, mirovao protiv Bologne i Napolija – ako se mirovanjem mogu zvati četiri asistencije – te nastavio 'trpati' u utakmicama koje su uslijedile. Udinese i Genoa dobili su jedan gol od njega, Empoli dva.

Šest golova u prvih 10 utakmica Serie A za Juventus su postizali Gonzalo Higuain, Carlos Tevez i Filippo Inzaghi. Svi oni ostali su iza Ronaldovih leđa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo