CITY POBJEDOM PROTIV SOUTHAMPTONA PREBRODIO KRIZU: / West Ham izgubio od Burnleya

Image
Foto: AFP

Aktualni prvak Engleske Manchester City danas je svladao Southampton s 3:1 čime je najavio povratak na pobjednički kolosijek

30.12.2018.
17:18
AFP
VOYO logo

Nakon što su Građani u posljednja dva kola Premier lige šokantno gubili od Crystal Palacea i Leicestera, danas su na St. Mary'su pokazali da je kriza već sada stvar prošlosti. City je sjajno otvorio utakmicu i u 10. minuti je poveo s 1:0 preko Davida Silve. Promašivali su Građani svoje šanse, a u 37. minuti stigla je kazna kada je Hojbjerg pogodio za poravnanje.

Neriješeno je bilo sve do posljednjih trenutaka prvog poluvremena, a onda je City ekspresno postigao dva gola. Prvo je u 45. minuti Ward-Prowse matirao vlastitog golmana, da bi u trećoj minuti nadoknade Aguero pogodio za 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve se odlučuje u derbiju za nekoliko dana

U nastavku utakmice, City je napadao, stvarao šanse, ali izostala je realizacija, dok je Southampton bio nemoćan da napravi nešto više. Do kraja je ostalo 3:1 za Manchester City, s tim što su domaći utakmicu završili sa desetoricom na terenu zbog direktnog crvenog kartona kojeg je u 85. minuti zaradio Pierre-Emile Hojbjerg, strijelac jedinog gola za Southampton.

U drugoj utakmici koja se igrala u terminu od 15:15, Burnley je na svom terenu neočekivano svladao West Ham s 2:0, a oba pogotka su viđena u prvom poluvremenu. Prvi pogodak djelo je Wooda iz 15., a drugi McNeila iz 34. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City se ovom pobjedom vratio na drugo mjesto, ali za Liverpoolom i dalje zaostaje sedam bodova. Upravo u sljedećem kolu slijedi veliki derbi ove dvije momčadi na Etihadu, a igra se 3. siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo