CITY PORAZOM GURNUO LIVERPOOL NA KORAK DO TITULE: / Guardiola dugo nije bio u ovakvim problemima

Image
Foto: screenshot
Image
Foto: screenshot

Poraz Cityja stigao je u najgore moguće vrijeme za Guardiolu i društvo

29.1.2019.
23:07
screenshot
VOYO logo

Osam je utakmica u nizu Manchester United slavio po dolaskau Ole Gunnara Solskjaera no večeras je njegova mašina zakazala, ali je uspjela spasiti se poraza i pored 0:2. Manchester United je imao iscrpljujući meč u FA kupu u petak na Emiratesu kad je slavio s 3:1 pa je večeras Solskjaer odmarao neke igrače iz prve momčadi i to ga je koštalo prvog neuspjeha.

I kada se očekivalo da United upiše devetu vezanu pobjedu i dodatno se uključi u borbu za sami vrh, stigao je hladan tuš na Old Traffordu, pošto je ekipa Burnleyja uspjela otkinuti bod, iako su gosti do 87. minute vodili 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Barnes u šestoj minuti nastavka pogodio za 1:0, da bi u 81. minuti Wood završio posao. Kod Uniteda su Lingard i Sanchez ušli sredinom drugog dijela pa se tempo igre podigao, a u završnici Pogba iz penala pa Lindelof donose Unitedu bod. Ogroman ako se uzmu sve okolnosti u obzir.

Priredili iznenađenje

Najveće iznenađenje dogodilo se na St. James Parku gdje je Newcastle preokretom svladao Manchester City rezultatom 2:1. Građani su poveli u prvoj minuti preko Sergija Aguera i izgledalo je da će Pep Guardiola u 100. utakmici u Premier ligi doći do 74. pobjede, ali Svrake su na kraju priredile pravi šok za goste iz Manchestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rondon je u 66. minuti postigao gol za 1:1 da bi u 80. minuti Richie iz penala razveselio brojne navijače Newcastlea, ali i Liverpoola. Naime, dobiju li Redsi sutra Leicester imat će plus sedam u odnosu na City sa 14 kola do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo