CHELSEA DEKLASIRAO HUDDERSFIELD NA KRILIMA HIGUAINA I HAZARDA: / Pipita pokazuje zašto je doveden

Image
Foto: AFP

Sarrijeva momčad potpuno je deklasirala Huddersfield

2.2.2019.
18:14
AFP
VOYO logo

Chelsea je u 25. kolu Premier lige na Stamford Bridgeu razbio ekipu Huddersfielda s uvjerljivih 5:0. Nakon blamaže i poraza od Bournemoutha u prošlom kolu (4:0), danas se momčad Maurizija Sarrija iskupila i potpuno su deklasirala svog rivala.

Do vodstva je Chelsea stigao u 16. minuti. N'Golo Kante upošljava Gonzala Higuaina koji svojim prvim golom u dresu Plavaca pogađa za 1:0. Krajem prvog poluvremena domaći povećavaju prednost. Dosuđen je kazneni udarac, odgovornost preuzima Eden Hazard i pogađa za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Chelsea lagano završava posao. Prvo je u 66. minuti Hazard pogodio za 3:0, da bi tri minute kasnije majstorski gol postigao Gonzalo Higuain za prednost od 4:0. Konačan rezultat od 5:0 postavio je David Luiz pogotkom u 86. minuti utakmice.

Wolvesi do još jedne pobjede

Everton je na svom Goodison Parku poražen od Wolverhamptona rezultatom 1:3. Sjajna igra Wolvesa nastavljena je i danas su sasvim zasluženo su savladali Karamele. Poveli su gosti s 0:1 u sedmoj minuti kada je s bijele točke pogodio Ruben Neves, ali se Everton vraća u 27. minuti preko Andrea Gomesa (1:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raul Jimenez je u 45. minuti doveo goste do nove prednosti, da bi tačko na i stavio Dendoncker golom za 1:3 u 66. minuti. Fulham je novi poraz doživio u susjedstvu kod Crystal Palacea (2:0), Southampton je važna tri boda osvojio kod Burnleyja (0:1), a jedini susret bez golova odigrali su Brighton i Watford (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo