BUFFON MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU NAZVAO SKANDALOM: / Evo tko je po njemu trebao dobiti nagradu

Image

Talijanski vratar uvjeren je da je njegov suigrač trebao osvojiti Zlatnu loptu

31.12.2018.
17:48
VOYO logo

Gianluigi Buffon ovog je ljeta napustio Juventus i potpisao za PSG u kojem je odmah po dolasku postao jedna od omiljenih figura. Talijani ga zbog toga ne vole, navijači Juventusa kažu da se prodao, ali sada je ionako gotovo.

U Parizu svlačionicu dijeli s Neymarom i Kylianom Mbappeom, ponajvećim nogometnim zvijezdama današnjice. U razgovoru za talijanske medije osvrnuo se i na dodjelu Zlatne lopte koju je početkom ovog mjeseca dobio Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je s najboljima

"Igrao sam s mnogo pobjednika i želim igrati s njima, čak i s Ronaldom. No, nije kao da u Parizu nema pobjednika. Mbappe i Neymar imaju takav pedigre", započeo je razgovor za Corriere della Sera Buffon pa nastavio:

"Mogu reći da je skandal što Neymar još nije osvojio Zlatnu loptu. On i Mbappe nevjerojatni su talenti i mogu dominirati sljedećih deset godina."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga,legendarni vratar istaknuo je i da novac nije bio razlog njegova transfera u PSG, a komentirao je i činjenicu da mu od velikih trofeja nedostaje još jedino Liga prvaka.

"Na kraju karijere reći ću vam što mi Liga prvaka znači. Nikad neću izdati svoje ideale i snove za novac. Da mi je to važno, ranije bih napustio Juventus.", zaključio je veliki Gigi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo