BROZOVIĆ ASISTENT ZA INTER: / Hrvatski reprezentativac savršeno servirao loptu za Icardijev pogodak, potom skrivio penal

Image
Foto: AFP

Marcelo Brozović nastavlja s dobrim igrama za Inter

2.12.2018.
22:06
AFP
VOYO logo

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i milanskog Intera Marcelo Brozović upisao se među asistente tijekom utakmice svoje momčadi na gostovanju kod Rome. U pitanju je utakmica 14. kola talijanskog nogometnog prvenstva koja se igrala na Olimpijskom stadionu u Rimu i završila remijem 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravno na Icardijevu glavu

Brozović, strijelac protiv Sampdorije i Lazija u ovosezonskim utakmicama za naslov talijanskog prvaka, u nedjelju je upisao i prvu asistenciju nakon što je u 66. minuti ogleda udarcem iz kuta naciljao glavu strjielca Maura Icardija.

Icardijev pogodak vratio je prednost na stranu gostiju koji su uvodno vodstvo imali u 37. minuti kada je precizan bio Balde. Na 1-1 izjednačio Ünder u 51. Bodove su momčdi podijelile nakon što je Aleksandar Kolarov u 74. minuti pogodio s bijele točke, a rezultat se više nije mijenjao. Jedanaesterac je sviran nakon što je Brozović rukom dirao loptu u šesnaestercu svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić je igrao za Inter do 80. minute, Brozović je odradio cijeli susret, a Šime Vrsaljko ostao bez minutaže za sastav koji sad zaostaje 11 bodova za vodećim Juventusom. Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo