BRACO IMA NOVE IME KOJE MORA DOVESTI KOVAČU: / S njim bi Bayern mogao jurnuti na Ligu prvaka

Image
Foto: AFP

Argentinski veznjak se sve ozbiljnije spominje kao potencijalno pojačanje Bavaraca

6.3.2019.
11:46
AFP
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić dobio je novi zadatak. Bavarski velikan će tijekom ljeta pokušati obnoviti momčad. Mnogi nogometaši se povezuju s dolaskom u Munchen, a Salihamidžić je dobio zadatak - dovođenje Paula Dybale.

Braco je u odličnim odnosima sa rukovodstvome ekipe iz Torina. Prijateljstva ga vežu jer je jedno vrijeme nosio dres Stare dame pa će imati bolju poziciju u pregovorima oko potencijalnog transfera. Nije poznato koliko će Bayern ponuditi za Dybalu, ali se spominje cifra od 75 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremili su mu veliki ugovor

Bavarski velikan je Argentincu spremio četverogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura po sezoni, što je svakako izuzetno privlačna cifra i mnogo veća od trenutne koju zarađuje u Juventusu gdje od dolaska Ronalda više nije ni najplaćenije ime u svlačionici.

Ove sezone sjajni napadač je nastupio u ukupno 32 utakmice u svim natjecanjima. Očigledno je da igra lošiju sezonu nego što je bila prošla, ali je svejedno postigao devet golova i upisao šest asistencija. Ukupno je za Juve odigrao 172 utakmica i postigao je 77 golova. Ugovorom je vezan do ljeta 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo