BOMBA IZ LONDONA, CHELSEA ODUSTAJE OD HIGUAINA: / El Matador pred preseljenjem na Stamford Bridge

Image
Foto: AFP

Chelsea traži napadača, a nedavno su pokazali interes za novo ime

7.1.2019.
15:05
AFP
VOYO logo

Dugo se spekulira o tome da Chelsea želi Gonzala Higuaina, a sada se u javnosti pojavila informacija o interesu Plavaca za Edinsona Cavanija. Sunday Express piše da bi ga PSG bio spreman pustiti u London za 56 milijuna eura.

Maurizio Sarri zatražio je od uprave da mu dovede napadača tijekom siječanjskog prijelaznog roka i njegov prvi izbor bio je Higuain, ali njegov dolazak komplicira situacija u kojoj se nalazi s posudbom na kojoj se nalazi u Milanu iz Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokret na tržištu

Sunday Express sada tvrdi da se Chelsea okreće Cavaniju kao realnijoj opciji. Urugvajac je nešto stariji od Higuaina, uskoro puni 32 godine, a pod ugovorom je do 2020. godine. Ove sezone zabio je 13 pogodaka za PSG u 18 nastupa, a dodao je i četiri asistencije.

Cavani je navodno spreman napustiti Pariz zbog sveprisutnih tenzija između njega i Neymara. Spekuliralo se da će ili preseliti u Kinu za basnoslovan ugovor ili kupiti kartu za Napulj i vratiti se obitelji koja tamo živi. Ipak, interes Chelseaja potpuno mijenja perspektivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo