BETIS I ALAVES PODIJELILI BODOVE: / Villarreal na krilima Cazorle razbio Sevillu, Rog ostao na klupi

Image
Foto: AFP

Još jedna podijela bodova u La Ligi

17.2.2019.
22:55
AFP
VOYO logo

U susretu 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Betis i Alaves su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 15. minuti golom Giovanija Lo Celsa, a izjednačio je Alfonso Maripan. U ranije odigranom susretu Villarreal je na svom stadionu uvjerljivo svladao Sevillu sa 3-0 (2-0), a hrvatski veznjak Marko Rog ostao je na klupi gostujućeg sastava.

Villarreal, koji se ove sezone bori za ostanak, do tek četvrte pobjede u Primeri stigao je golovima Alvara (20), Ekambija (45+1) i Pedraze (86). Usprkos ovom uspjehu Villarreal je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 23 boda, koliko ima i 19. Rayo Vallecano, dok bod više ima 17. Celta koja drži posljednje mjesto koje garantira ostanak. Sevilla je ostala četvrta sa 37 bodova, jednim više od petog Getafea, a dva od šestog Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real izgubio

Ranije u nedjelju Real Madrid je izgubio na svom Santiago Bernabeu od Girone sa 1-2 (1-0). Real je poveo u 25. minuti nakon što je Casemiro glavom svladao vratara Girone, no nakon toga Madrižani nisu precizni, a gostujuća momčad uspijeva izjednačiti iz kaznenog udarca u 65. minuti dosuđenog nakon što je kapetan Reala Sergio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru.

Precizan je s bijele točke bio Stuani, a deset minuta kasnije Portu dovodi goste u vodstvo. Osim toga, Ramos je u 90. minuti isključen nakon što je zaradio drugi žuti karton. Luka Modrić nije bio u sastavu madridske momčadi. Real je tako ostao treći sa 45 bodova, dva manje od drugog Atletica, a devet manje od vodeće Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo