BETIS I ALAVES PODIJELILI BODOVE: / Villarreal na krilima Cazorle razbio Sevillu, Rog ostao na klupi

Image
Foto: AFP

Još jedna podijela bodova u La Ligi

17.2.2019.
22:55
AFP
VOYO logo

U susretu 24. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Betis i Alaves su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 15. minuti golom Giovanija Lo Celsa, a izjednačio je Alfonso Maripan. U ranije odigranom susretu Villarreal je na svom stadionu uvjerljivo svladao Sevillu sa 3-0 (2-0), a hrvatski veznjak Marko Rog ostao je na klupi gostujućeg sastava.

Villarreal, koji se ove sezone bori za ostanak, do tek četvrte pobjede u Primeri stigao je golovima Alvara (20), Ekambija (45+1) i Pedraze (86). Usprkos ovom uspjehu Villarreal je ostao u zoni ispadanja, 18. sa 23 boda, koliko ima i 19. Rayo Vallecano, dok bod više ima 17. Celta koja drži posljednje mjesto koje garantira ostanak. Sevilla je ostala četvrta sa 37 bodova, jednim više od petog Getafea, a dva od šestog Alavesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real izgubio

Ranije u nedjelju Real Madrid je izgubio na svom Santiago Bernabeu od Girone sa 1-2 (1-0). Real je poveo u 25. minuti nakon što je Casemiro glavom svladao vratara Girone, no nakon toga Madrižani nisu precizni, a gostujuća momčad uspijeva izjednačiti iz kaznenog udarca u 65. minuti dosuđenog nakon što je kapetan Reala Sergio Ramos igrao rukom u kaznenom prostoru.

Precizan je s bijele točke bio Stuani, a deset minuta kasnije Portu dovodi goste u vodstvo. Osim toga, Ramos je u 90. minuti isključen nakon što je zaradio drugi žuti karton. Luka Modrić nije bio u sastavu madridske momčadi. Real je tako ostao treći sa 45 bodova, dva manje od drugog Atletica, a devet manje od vodeće Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo