BENZEMA U ZADNJIM MINUTAMA REALU DONIO BODOVE: / Zidane pokazao da Kraljevi mogu i bez Modrića

Image
Foto: AFP

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije konkurirao za nastup u momčadi

31.3.2019.
22:39
AFP
VOYO logo

U posljednjoj utakmici 29. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Real teškom je mukom na svom Santiago Bernabeu svladao posljednju Huescu sa 3-2 (1-1). Gosti su iznenađujuće poveli preko Hernandeza (3) na startu utakmice, no do poluvremena je poravnao Isco (25) da bi u nastavku Real do prednosti stigao golom Ceballosa (62).

Novo izjednačenje i mogućnost senzacije donio je Etxeita (74), ali Benzema (89) je u samoj završnici spasio svoju momčad blamaže. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nije konkurirao za nastup u momčadi "kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija na tablici

Treći Real sada ima 57 bodova, dva manje od drugog Atletica, a 12 manje od vodeće Barcelone. Huesca je ostala posljednja sa 22 boda, dva manje od pretposljednjeg Raya Vallecana, a sedam manje od 17. Villarreala, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u La Ligi.

Marko Rog je s klupe za pričuve odgledao 0-1 (0-1) domaći poraz Seville od Valencije. Jedini gol za "šišmiše" postigao je Parejo (45+1-11m). Oba sastava sada imaju po 43 boda i nalaze se na šestoj, odnosno sedmoj poziciji. Duje Čop je ostao na klupi Valladolida u 1-1 (1-0) domaćem remiju protiv Real Sociedada. Domaće je u vodstvo doveo Keko (9), a poravnao je Oiarzabal (79). Valladolid je 16. sa 30 bodova, dok je Real Sociedad 10. sa 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo