BAYERNU DERBI PROTIV BORUSSIJE, SLAVLJE NIKE KOVAČA: / Kraj za Dortmund u osmini finala Njemačkog kupa

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Borussia Dortmund oprostila se od Njemačkog kupa u osmini finala

20.12.2017.
23:34
AFP
VOYO logo

Nogometaši Bayerna izborili su plasman u četvrtfinale Njemačkog kupa nakon što su sa 2-1 pobijedili Borussiju Dortmund, a među osam najboljih momčadi plasirao se i Eintracht kojeg vodi hrvatski stručnjak Niko Kovač.

Bavarci su sjajno otvorili utakmicu i u prvih 10 minuta imali su tri sjajne prilike. Vidal je u trećoj minuti pogodio vratnicu, dok je Roman Burki u osmoj minuti sjajno obranio udarac Roberta Lewandowskog, a tri minute kasnije i Francka Riberyja. Strašan pritisak Bayerna urodio je plodom u 12. minuti kada je Jerome Boateng zabio za 1-0. Dominaciju Bayerna u prvom poluvremenu potvrdio je Thomas Müller pogotkom za 2-0 u 40. minuti. James u 46. i Müller u 50. minuti mogli su razriješiti pitanje pobjednika, no Burki je ponovo bio sjajan. Borussija je u nastavku zaigrala daleko bolje i Andrij Jarmolenko je smanjio rezultat u 77. minuti. Do kraja susreta rezultat se više nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/rucjs

Slavlje Eintrachta

Eintracht je plasman u četvrtfinale izborio pobijedivši nakon produžetaka drugoligaša Heidenheim 2-1. Eintracht je poveo u 95. minuti golom Mijata Gaćinovića, no samo minutu kasnije izjednačio je Marc Schnatterer. Ipak, pobjedu bundesligašu donio je Sebastien Haller u 109. minuti. Hrvatski nogometaš Ante Rebić igrao je za Eintracht do 105. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrtfinale je izborio i Bayer Leverkusen koji je na gostovanju pobijedio Borussiju Mönchengladbach 1-0, a pogodak odluke zabio je Leon Bailey u 70. minuti. Tin Jedvaj nije nastupio za Bayer. Werder je prošao dalje 3-2 pobjedom protiv Freiburga.

https://streamable.com/2vl48

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

Borussia M - Bayer Leverkusen 0-1 Bayern - Borussia Dortmund 2-1 Heidenheim (II) - Eintracht Frankfurt 1-2 (produžetak) Werder - Freiburg 3-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo