BAYERNOVA ZVIJEZDA JEDVA ČEKA KOVAČEVO VODSTVO: / On je oduševljen dolaskom hrvatskog stručnjaka

Image
Foto: AFP/Screenshot Bundesliga Twitter

Dolazak Nike Kovača u Bayern i dalje je jedna od glavnih vijesti koje stižu iz Bundeslige

16.4.2018.
10:01
AFP/Screenshot Bundesliga Twitter
VOYO logo

Carlo Ancelotti doveo ga je u minhenski Bayern, procvao je pod trenerskom palicom Juppa Heynckesa, a sad ga čekaju nova iskušenja u zajedničkom radu s Nikom Kovačem. Hrvatski stručnjak preuzima najslavniji njemački klub u ljetnim mjesecima, a James Rodriguez dočekuje ga, navodi službena internetska stranica natjecanja, s oduševljenjem.

U posljednje četiri bundesligaške utakmice kolumbijski nogometaš ostvario je učinak od dva pogotka i četiri asistencije, a u sezoni na kojoj ga trener koristi na svim napadačkim pozicijama stigao do šest golova i deset dodavanja za pogodak suigračima. U šestom uzastopnom naslovu njemačkog prvaka, dodaje izvor, James je postao igrač koji svake 83 minute sudjeluje u golu momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledano kroz sva natjecanja, Rodriguez je odigrao 32 utakmice za klub od čega najviše, osamnaest njih, na poziciji ofenzivnog veznjaka. Središnji vezni bio je u pet utakmica, četiri njih odradio je na lijevom, a dvije na desnom krilu. Jednom je bio korišten i kao središnji napadač, pa je pitanje o dolasku novog trenera i mogućoj novoj ulozi bilo logično:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki klub uvijek želi naslov

"Trudim se biti opcija svakom treneru bez obzira bilo to u veznom redu ili ispred. Trudim se pomagati momčadi na najbolji način na koji to mogu, a što više igram to imam bolji osjećaj da mogu više dati."

Podsjećajući na slavne igračke dane Nike Kovača koji je s Bayernom slavio dvostruku krunu u sezoni 2002/03, izvor navodi da James ne sumnja u to da će Kovač nastaviti nizati trofeje u Bayernove vitrine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlad je trener koji je s Eintrachtom napravio dobar posao. Nadam se da stiže s velikom željom za osvajanje titula. To je ono što veliki klubovi uvijek žele", kazao je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo