BARCELONA PORAŽENA OD BETISA U GOLIJADI NA NOU CAMPU: / Rakitić zaradio crveni karton u povijesnoj utakmici

Image
Foto: AFP

Sjajna utakmica odigrana je na Camp Nou, vidjeli smo čak sedam golova

11.11.2018.
18:54
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Betisa priredili su senzaciju pobijedivši na Camp Nou Barcelonu sa 4-3 u susretu u kojem je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić zaradio crveni karton u 82. minuti. Bila je to prva Betisova pobjeda na Camp Nou u posljednjih 20 godina, a posljednji put Barcelona je svom travnjaku u prvenstvu primila četiri gola u travnju 2003. godine od Deportiva (2-4).

Gosti su doputovali u Barcelonu s nizom od četiri kola bez pobjede i očekivala se lagana pobjeda španjolskog prvaka. No, uslijedila je nevjerojatna utakmica u kojoj su gosti kaznili sve Barcine pogreške. Betis je vodio 2-0 i 3-1 i 4-2, Barca je tri puta smanjivala na gol zaostatka, ali više od toga nije uspjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona ostala na vrhu

Betis je poveo 2-0 golovima Juniora Firpo (20) i Joaquin (34), a u 68. minuti je smanjio Leo Messi iz kaznenog udarca. Međutim, svega tri minute kasnije Giovani Lo Celso je zabio za 3-1 uz veliku pomoć domaćeg vratara Marca-Andrea ter Stegena kojem je lopta 'iscurila' kroz ruke u gol. Tračak nade Barci je vratio Arturo Vidal u 79. minuti, no dvije minute kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Ivan Rakitić dobio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su već minutu kasnije izveli brzu kontru koju je realizirao Sergio Canales za vodstvo 4-2. U drugoj minuti sudačke nadoknade Barca je smanjila novim Messijevim golom, ali za više od toga nije bilo vremena.

Barcelona i dalje vodi na ljestvici sa 24 boda, Atletico Madrid je drugi s bodom manje, dok je Deportivo Alaves treći sa 23 boda. Real Madrid je šesti sa 17 bodova, ali i utakmicom manje. 'Kraljevski klub' večeras gostuje kod Celte Vigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo