BALOTELLI SVE IZNENADIO PRIZNANJEM: / Otkrio je u kojem klubu želi završiti karijeru

Image
Foto: AFP

Zločesti dečko svjetskog nogometa karijeru bi volio završiti tamo gdje je i odrastao

3.2.2019.
13:42
AFP
VOYO logo

Iako je prošlog mjeseca prešao u Marseille, Mario Balotelli otkrio je da se nada da će karijeru završiti u ekipi Brescie. Ovaj 28-godišnjak je u Marseille došao na posudbu u trajanju od pola godine te njegova budućnost nakon isteka posudbe nije sigurna.

Ne želi povlastice

Balotelli je otkrio da bi karijeru volio završiti u gradu u kojem je odrastao, ali još uvijek nije poznato kada bi se mogao očekivati njegov povratak u Italiju. "Talijanski nogomet je velo dosadan. U posljednjih nekoliko mjeseci nisam razmišljao o povratku u Italiju, ali ne mogu lagati da ne bih karijeru volio završiti u Italiji", rekao je Balotelli pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mancini je trener koji me poznaje najbolje, ali ne očekujem bilo kakve povlastice. Želim dobiti poziv u reprezentaciju, ali moram ga zaslužiti na terenu postižući golove", završio je Balotelli.

Balotelli je rođen u Palermu, ali je s roditeljima došao u Bresciju kad je imao dvije godine. Njegovi biološki roditelji su Ganci, a s tri godine su ga dali na usvajanje Silviji i Francesku Balotelliju jer nisu imali mogućnosti odgajati dijete. Mario je s novom obitelji živio u gradiću Concesiu, predgrađu Brescie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo