BALOTELLI SVE IZNENADIO PRIZNANJEM: / Otkrio je u kojem klubu želi završiti karijeru

Image
Foto: AFP

Zločesti dečko svjetskog nogometa karijeru bi volio završiti tamo gdje je i odrastao

3.2.2019.
13:42
AFP
VOYO logo

Iako je prošlog mjeseca prešao u Marseille, Mario Balotelli otkrio je da se nada da će karijeru završiti u ekipi Brescie. Ovaj 28-godišnjak je u Marseille došao na posudbu u trajanju od pola godine te njegova budućnost nakon isteka posudbe nije sigurna.

Ne želi povlastice

Balotelli je otkrio da bi karijeru volio završiti u gradu u kojem je odrastao, ali još uvijek nije poznato kada bi se mogao očekivati njegov povratak u Italiju. "Talijanski nogomet je velo dosadan. U posljednjih nekoliko mjeseci nisam razmišljao o povratku u Italiju, ali ne mogu lagati da ne bih karijeru volio završiti u Italiji", rekao je Balotelli pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mancini je trener koji me poznaje najbolje, ali ne očekujem bilo kakve povlastice. Želim dobiti poziv u reprezentaciju, ali moram ga zaslužiti na terenu postižući golove", završio je Balotelli.

Balotelli je rođen u Palermu, ali je s roditeljima došao u Bresciju kad je imao dvije godine. Njegovi biološki roditelji su Ganci, a s tri godine su ga dali na usvajanje Silviji i Francesku Balotelliju jer nisu imali mogućnosti odgajati dijete. Mario je s novom obitelji živio u gradiću Concesiu, predgrađu Brescie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo