ATMOSFERA NA OLD TRAFFORDU SAMO ŠTO NIJE PROKLJUČALA: / Mourinho i Woodward u sukobu oko transfera

Image
Foto: AFP

Trener Manchester Uniteda našao se pred zidom i ušao u sukob s upravom kluba

30.7.2018.
9:10
AFP
VOYO logo

Odnos Josea Mourinha i Eda Woodwarda sve je lošiji zbog neslaganja oko klupske transfer politike. Sportsmail javlja da Woodward ne želi Unitedovom menadžeru dati još novca nakon što je isti potrošio 70 milijuna funti na dovođenje Freda, Dioga Dalota i Leeja Granta.

Želi pet imena

Unitedova momčad bit će jača kad se Paul Pogba, Romelu Lukaku, Ashley Young i Jesse Lingard, između ostalih, vrate s godišnjih odmora nakon Svjetskog prvenstva, ali Mourinho je siguran da klub mora dovesti još pojačanja pa je Woodwardu nedavno prezentirao listu od pet imena koja misli da bi trebalo dovesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novca ne nedostaje

Nema sumnje da Manchester United ima dovoljno sredstava da pokrije te potencijalne izdatke, tako da do problema nije došlo zbog nedostatka financijskih sredstava, već očito zato što Woodward smatra kako nova ulaganja jednostavno nisu potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narušeni odnosi

Mourinhovo raspoloženje je potonulo zadnjih tjedana, a nakon nedavno poraza od Liverpoola na Internation Champions Cupu iskoristio je konferenciju za medije da okrive sve i svakoga za rezultatski neuspjeh i tako pokušao stvoriti pritisak na Woodwardu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo