ATLETICO MADRID OPROSTIO SE OD SREBRNOG HRVATA: / 'Želimo mu svu sreću u Interu. Hvala, Vrsaljko!'

Image
Foto: AFP

Šime Vrsaljko i službeno je Atletico Madrid zamijenio Interom iz Milana, a klub mu se javno zahvalio

31.7.2018.
23:19
AFP
VOYO logo

Postigli smo dogovor s Interom iz Milana pa još samo formaliziranje dokumentacije i liječnički pregled dijeli Šimu Vrsaljka od prijelaza u talijanski klub, objavio je Atletico Madrid u utorak navečer na svom službenom internetskom portalu u tekstu s naslovom: Hvala, Vrsaljko!

Nahvalili ga

"Nakon dvije sezone u kojima je branio boje našeg kluba i pokazao svoj talent i požrtvovnost, želimo mu svu sreću na novoj postaji u Interu, koji ima opciju otkupa njegovog ugovora", stoji u tekstu u kojem se spominje kako je hrvatski reprezentativac stigao u Atletico u ljeto 2016. godine te odigrao 54 utakmice, od kojih je 35 bilo u španjolskom prvenstvu, šest u Ligi prvaka, četiri u Europskoj ligi i devet u španjolskom Kupu kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šime je pomogao našoj momčadi u osvajanju Europske lige u prošloj sezoni. Debitirao je 17. rujna 2016. godine u velikoj 5-0 pobjedi nad Sporting Gijonom, a Šime je odigrao svih 90 minuta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo posudba

Prema pisanju talijanskih i španjolskih medija Inter će za jednogodišnju posudbu Atleticu isplatiti 6,5 milijuna eura, a za otkup ugovor koji je hrvatski reprezentativac s Atleticom potpisao do ljeta 2022. godine, milanski "crno-plavi" morat će izdvojiti još 17,5 milijuna eura.

Poznaje ligu

Vrsaljko već ima iskustvo igranja u Serie A, kad je 2013. godine iz zagrebačkog Dinama prešao u Genou, gdje je proveo jednu sezonu, da bi od 2014. do 2016. godine bio član Sassuola. U ljeto 2016. Vrsaljko je prešao iz Sassuola u Atletico za 16 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo