ATLETICO MADRID OGLASIO SE PO PITANJU TRANSFERA HAJDUKOVOG TALENTA: / Sada je napokon sve potpuno jasno

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL

Izgleda da po pitanju ovog transfera ipak neće biti ništa

30.3.2019.
16:26
PIXSELL, Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Atletico Madrid, drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva, demantirala je u subotu vijest o navodnom dovođenju 19-godišnjeg Domagoja Bradarića iz splitskog Hajduka. "Nema tu ništa", rekao je glasnogovornik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Neki hrvatski mediji, pozivajući se na "menadžerske kuloare", izvijestili su ranije u subotu kako je Atlético Madrid pred dovršenjem posla u transferu vrijednom 10 milijuna eura. Na pitanje jesu li zaprimili ponudu ili interes Atlética za Bradarića iz Hajduka su odgovorili: "Prijelazni rok počinje u lipnju, a Hajduk nema praksu komentirati navode iz medija o interesu drugih klubova za naše igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Marce potvrdio

U Madridu izvjestitelji s madridskog stadiona Wanda Metropolitano nisu čuli za mogućnost dovođenja Hajdukovog igrača. "Nitko ovdje nije čuo za takvu mogućnost, a u Atleticu su nam rekli da nema ništa", rekao je Isaac Suarez, novinar Marce koji u Madridu izvještava o Atléticu.

Bradarić, 19-godišnje lijevo krilo, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. Odigrao je dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine. Njegova tržišna cijena iznosi 1 milijun eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo