MANDŽUKIĆU PRIJETI STRAŠNA NEPRAVDA: / Je li moguće da je Allegri spreman povući ovako radikalan potez?

Image
Foto: AFP

Ako je suditi prema spekulacijama talijanskih medija, Juventus će protiv Atletica igrati bez Mandžukića

28.2.2019.
12:42
AFP
VOYO logo

Ukoliko Juventus preokrene Atleticovih 2:0 iz Madrida u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka mogli bi se dogoditi da Massimiliano Allegri ostane bez posla još tu večer. Juventus nije klub koji odluke donosi ishitreno, ali navijači su sve nezadovoljniji i zahtjevaju neku vrstu reakcije.

Već nakon prve utakmice počele su sumnje u snagu talijanskog prvaka kao i u poteze trenera Massimiliana Allegrija kojem se najviše zamjera slaba psihološka priprema. Baš zato u Torinu danas nitko ne razmišlja o utakmici s Napolijem u nedjelju budući da imaju 13 bodova više od njih. Priča se samo o Atleticu, o uzvratnoj utakmici koja je na rasporedu 12. ožujka u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjena formacije

U tu utakmicu bi Juventus trebao izaći s dva napadača, ali bez Marija Mandžukića. Tuttosport navodi da će sigurno doći do promjene formacije iz 4-3-3 u 4-4-2 ili 3-5-2. Jedini od napadača koji tu može izgubiti svoje mjesto je Mandžukić.

Kod formacije 3-5-2 dogodila bi se ista stvar, a zasad se čini kako je baš ta formacija i najizglednija. Nadamo se da do toga neće doći, što zbog Mandžukića, a pšto zbog Juventusa za koji se Hrvat pokazao kao izrazito bitan u dosadašnjem dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo