AKO MOURINHO POTPIŠE ZA REAL I DRUGI ĆE ZARADITI: / Evo kome bi na račun sjelo čak 11 milijuna eura

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Jedan od najboljih trenera posljednjih 15-ak godina u potrazi je za novim angažmanom.

12.1.2019.
9:05
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Jedno od najvrućih pitanja u nogometu u ovom trenutku možda je ono gdje će Jose Mourinho nastaviti karijeru nakon što je ovog tjedna dobio otkaz u Manchester Unitedu. Mnogi su ga zbog načina vođenja momčadi i igre koju one prezentiraju već otpisali te smatraju da za njega nema više mjesta u nekom od najboljih klubova svijeta.

No, to se kosi s onim što mediji objavljuju. U Španjolskoj već pišu da je u Real Madridu održan sastanak na temu Mourinha te da razmišljaju o njegovom povratku nakon više od pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, engleski mediji prenose zanimljivu informaciju da će u slučaju da Mourinho preuzme Real Madrid dobro proći i Manchester United. Vijesti s Otoka govore da bi u tom slučaju Kraljevi morali platiti Unitedu oko 11 milijuna eura ukoliko dovedu Mourinha prije kraja ove sezone.

Nije protiv dolaska u Madrid

Mourinho se već odavno povezuje s Real Madridom, ali i Interom, a sam Portugalac ističe da mu je čast što bi ponovo mogao se vratiti u jedan od bivših klubova. “Naravno da bi to bila velika čast, ali nismo pregovarali. Kada vas žele bivši klubovi, to je velika stvar. To znači da ste napravili nešto dobro te da vrijedite kao osoba”, jasan je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je trenutak da budem miran, da vidim gdje sam griješio i da analiziram godinu koja je iza mene. Također, da se krenem pripremati za izazove koji dolaze”, dodao je Portugalac koji očito ne bi imao ništa protiv povratka u Madrid ili Milano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo