TOTALNI RASPAD SISTEMA NA BERNABEU: / Osim ispadanja dogodilo se i ono čega su se najviše bojali

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Kriza u Madridu poprimila je epske razmjere

6.3.2019.
7:26
AFP
VOYO logo

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u Madridu pobijedili Real s 4-1. U prvom susretu u Amsterdamu Real je slavio s 2-1. Golove su za Ajax dali Hakim Ziyech (7), David Neres (18), Dušan Tadić (62) i Lasse Schoene (72), dok je za Real pogodio Marco Asensio (70). Luka Modrić je igrao cijeli susret za Real, čija je trogodišnja europska dominacija prekinuta.

Trostruki uzastopni europski prvak Real senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solaria koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija izmakla kontroli

Da po Real stvari večeras neće biti dobre bilo je jasno već u prvih 45 minuta. Solari je morao napraviti dvije prinudne izmjene u ranoj fazi. Vazquez izašao u 29. minuti, a još veći hendikep za momčad iz Madrida dogodio u 35. minuti kada je Vinicius Junior zbog ozljede u bolovima i u suzama napustio igru.

Nije poznato o koliko je teškim ozljedama riječ, ali sigurno da u Madridu ovo dolazi kao sol na ranu nakon što su izgubili cijelu sezonu u svega tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo