ŠTO SE ZAPRAVO DOGILO JUČER U LIGI PRVAKA? / Messi, Lewandowski, Salah... kombinirali su večer za zaborav

Image
Foto: AFP

Utakmice Liverpool – Bayern i Lyon – Barcelona završile su 0-0

20.2.2019.
17:50
AFP
VOYO logo

Mnogi nisu mogli skinuti osmijeh s lica nakon što je ždrijeb osmine finala nogometne Lige prvaka spojio Liverpool i Bayern, odnosno Lyon i Barcelonu. Obje utakmice bile su najavljivane kao one s pogocima, obje su u utorak navečer završile identičnim rezultatom 0-0.

Pomalo nevjerojatno zvuči da su igrači tih četiriju momčadi kombinirano uputili 54 udarca prema vratima suparnika i da baš niti jedna lopta nije našla put kojim bi zatresla mrežu iza nekog od vratara. Posebice ako se zna kakve 'marke' nose boje tih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije išlo

Najviše udaraca uputila je Barcelona, njih 24, samo pet ih je došlo od domaćina utakmice protiv njih, no među njima i vjerojatno najdojmljiviji - onaj Martina Terriera koji je izvukao najbolje od Marc-Andrea ter Stegena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj trofejnih suparnika na Anfieldu ponudio je kombinirana 24 udarca prema vratima, a navijači domaćeg Liverpoola pamtit će da je Sadio Mane zaslužan za nekoliko promašaja od 16 pokušaja domaće momčadi. Utakmica je potvrdila i da Robert Lewandowski u posljednje vrijeme malo 'kašljuca' u kaznenom prostoru suparničkih momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo