SINOĆ JE NA BERNABEU OKRUNJEN KRALJ DUŠAN: / Piruetom podsjetio na Zidanea i posramio Kraljeve

Image
Foto: AFP

Najbolji igrača Ajaxa u pobjedi nad Realom poslao je jasnu poruku

6.3.2019.
8:19
AFP
VOYO logo

Srpski nogometaš Dušan Tadić sinoć je odigrao utakmicu karijere. Ovaj 30-godišnji napadač razbio je aktualnog prvaka Europe, veliki Real Madrid, a svojim potezima na terenu oduševio je nogometnu javnost.

Tadić je na kraju upisao dvije asistencije i pogodak u pobjedi Ajaxa od 1:4, a nakon čudesnog srpski nogometaš dao je svoj komentar na utakmicu. "Ovo je vjerojatno najbolja utakmica koju sam u životu odigrao", rekao je Tadić pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potezima oduševio publiku

"Pobijedili smo najbolji klub na svijetu. Ponosan sam i siguran sam da smo usrećili mnogo ljudi", istaknuo je reprezentativac Srbije. Piruetom koju je napravio prilikom asistencije za Davida Neresa i vodstvo od 0:2 posebno je oduševio publiku.

Naravno, presretan je Tadić što svi pričaju o njegovim potezima. "U nogometu je najbitnije da se opustite i uživate u igri. Što se tiče poteza, Zinedine Zidane mi je uvijek bio omiljeni nogometaš. Možda sam previše gledao njegove videe", dodao je Tadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajax sada čeka protivnika u četvrtfinalu. Nakon razbijanja Reala, sasvim sigurno da su dobili na samopouzdanju i vjerojatno ih apsolutno svi žele izbjeći u ždrijebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo